Вітаємо

На сторінках нашого блогу ви завжди зможете знайти необхідні вам документи та потрібні форми, які стосуються діяльності групи ЦГО.
Усі бажаючі можуть передивлятися новини нашого структурного підрозділу!

пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Проведення Дня цивільного захисту та комплексного об’єктового (протипожежного) тренування в Ганнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

17 квітня 2015 року в Ганнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту та комплексне об’єктове (протипожежне) тренування.

Захід проводився за участі начальника відділу освіти Гапич Л.М., керівників загальноосвітніх навчальних закладів району, представника Добропільського районного відділу ГУ ДСНС України у Донецькій області Плужникова А.М. та інженера з охорони праці групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти Куліух С.О.
Учасники заходу прийняли участь у загальношкільній лінійці та відвідали відкриті уроки.
За сигналом тривоги (три дзвінка) проведено практичне заняття по евакуації школярів, вчителів та працівників школи на випадок пожежі.
Керівникам шкіл рекомендовано приділяти належну увагу пожежній безпеці в підпорядкованих закладах, проводити консультативно-роз’яснювальну роботу серед батьків учнів про їх відповідальність за збереження життя і здоров’я дітей та правила безпеки у побуті. Наголошено на своєчасному проведенні інструктажів з питань пожежної безпеки з персоналом та учнями з реєстрацією у відповідних журналах.

Інженер з охорони праці групи ЦГО
Куліух С.О.