Вітаємо

На сторінках нашого блогу ви завжди зможете знайти необхідні вам документи та потрібні форми, які стосуються діяльності групи ЦГО.
Усі бажаючі можуть передивлятися новини нашого структурного підрозділу!

четвер, 30 квітня 2015 р.

День охорони праці в загальноосвітніх навчальних закладах району



День охорони праці
в загальноосвітніх навчальних закладах району
28 квітня 2015 року в 10 загальноосвітніх навчальних закладах Добропільського району День охорони праці пройшов під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

В рамках Дня охорони праці було організовано проведення нарад з працівниками навчальних закладів щодо безпечних умов праці. Для учнів проведені виховні заходи, конкурси малюнків, організовано перегляд відеороликів та презентацій.
Зокрема в Нововодянській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшли години спілкування з демонстрацією відеороликів для педпрацівників на тему «Охорона життя – це захищене життя і здоров’я на робочому місці», для обслуговуючого персоналу на тему «Як запобігти нещасним випадкам в побуті та на виробництві».
Для учнів 1-4 класів проведено виховні години «Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє», 5-7 класів тематичні уроки з переглядом презентацій «Всесвітній день охорони праці», 8-9 класів години спілкування «Безпечна праця – право кожної людини».
В Святогорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли практичні заняття з працівниками навчального закладу на теми: «Обов’язки власника у відносинах відшкодування шкоди, завданої працівникові. Відшкодування моральної шкоди постраждалим на виробництві працівникам», «Значення і роль атестації робочих місць за умовами праці як засоби колективного й індивідуального захисту прав працівників на безпечні умови праці».
Директором школи проведено лекцію на тему «Відповідальність працівника за порушення вимог охорони праці».
Конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» із нагоди Дня охорони праці пройшов в Ганнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Проведено роз’яснювальну роботу серед батьків з профілактики побутового травматизму. Організовано виставку літератури з безпеки життєдіяльності та охорони праці.
Охорона праці є невід'ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Тож пам'ятайте, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві — це запорука збереження вашого здоров'я та життя.

Інженер з охорони праці
Куліух С.О.